Home / Thuisadvies
 
 

Lundia thuisadvies

Deskundig advies bij u thuis. Mogelijkheden en ideeën voor uw gewenste kast of meubel worden direct met u afgestemd. 

Ervaren kastontwerpers:
* Komen wanneer het u uitkomt
* Ontwerpen samen met u de juiste kast
* Specialisten in maatwerk
* Brengen stalen mee en meten in 
* Begeleiden tot de oplevering

Lundia thuisadvies, hoe werkt het?

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

De Lundia-thuisadviseur heeft tijdens het bezoek alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen bij zich. Onze winkel komt gewoon naar u toe! Wij bespreken met u de ruimte, geven inzicht in de mogelijkheden en voorzien u van meerdere goede ideeen. Aan de hand van een 3D tekenprogramma maken wij ter plekke samen met u een kleine uitwerking, zodat u al een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een kast of werkplek.

Wij werken daarna uw ideeën verder uit en maken een professioneel plan met bijbehorende offerte. Na uw akkoord dragen we zorg voor een correcte communicatie met de productie, afhandeling, levering en montage…….en u kunt met uw kostbare vrije tijd andere leuke dingen doen! Dat is het grote voordeel van Lundia Thuisadvies.

 

Maak een afspraak 

Het eerste contact ...begint met het invullen van uw gegevens. 

Vul hieronder het aanvraagformulier in. De thuisadviseur neemt daarna contact met u op om tot een afspraak te komen.
De eerste stap op weg naar uw ideale kast of meubel.

 

  thuisadvies_aanvragen.png   

*
*
*
*
*
*
*
*

Een kast uitzoeken is niet makkelijk...

... zeker niet als u enkele bijzondere woonwensen hebt of een niet alledaagse ruimte goed wilt benutten. Daarnaast ontbreekt het vele mensen ook nog aan de nodige zin en/of tijd om stad en land hiervoor af te lopen. Wellicht zou u het liefst iemand bij u thuis willen hebben om in alle rust uw wensen te bespreken en u te helpen met het totale traject van uw aanschaf. Vanaf nu is dat mogelijk bij Lundia. De Lundia adviseur komt bij u aan huis op een tijdstip dat het u uitkomt en helpt met goede ideeën en praktische oplossingen.

Jarenlange ervaring 

De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur. De Lundia adviseur kan u ook helpen met de kleur en indeling van uw kast of meubel. Vrijwel altijd komen wij na een persoonlijk gesprek tot een maatoplossing. Misschien heeft u al (concrete) ideeën over de inrichting van uw woning? Neem zelf het initiatief voor het maken van een afspraak.