Home / Nieuws / Nieuwe mogelijkheden bij ABC Reoler
16.02.2017
Nieuwe mogelijkheden bij ABC Reoler

Quadrant van ABC Reoler is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt Quadrant echt bijzonder. De aluminium details geven de kast een zeer strakke en minimalistische uitstraling. Een meubel voor de echte design liefhebber!

Wat is er nieuw?

ABC Reoler heeft haar ‘Quadrant-collectie’ uitgebreid met twee nieuwe maatvoeringen. De slanke, galakte panelen zijn nu ook verkrijgbaar in de lengtes 58 en 29 cm. Dit geeft veel nieuwe mogelijkheden voor de functionaliteit en vormgeving van uw kast. Een van de voordelen aan deze uitbreiding is dat de populaire hangende elementen nu dus ook in een bredere variant kunnen worden verwerkt in een ontwerp.


Er zijn nieuwe laden ontwikkeld voor de vierkante elementen van 58 cm breed en 58 cm hoog. Een zeer welkome aanvulling op de huidige collectie. Daarnaast is er een set van 3 laden voor het kleinere vak nu ook mogelijk. De ladesystemen worden tegenwoordig van massief beuken gemaakt. Dit geeft een bijzonder luxe en fijne uitstraling aan het lade-element. Het frontje van een lade blijft hetzelfde als voorheen.

De strakke en minimalistische uitstraling van ABC Quadrant wordt voortaan versterkt door het ‘push to open’ systeem voor deuren, laden en kleppen. Geen metalen knopjes of greepjes meer als u dat niet mooi vindt. De klep heeft een nieuwe lift gekregen waardoor de plank in het element zelf nu op elke positie kan worden geplaatst. Meer weten over dit product? Ga naar uw dichtstbijzijnde Lundia winkel!

Eerder nieuws

  • De lakken zijn nu altijd met structuur, inclusief de oudere afwerkingen.
  • Het nieuwe tekenprogramma staat online; alle kinderziektes zijn er inmiddels uit en het programma werkt naar behoren. Het is nu mogelijk om een tekening te openen, te bewerken en onder een nieuw nummer op te slaan. Zoals voorheen blijft de tekening met het oorspronkelijke altijd ongewijzigd. Bekijk het tekenprogramma.
  • 42 nieuwe kleuren in het assortiment: bekijk ze hier.

abc.jpg
 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren