Home / Kasten / Lundia Original / Lundia Original werkplekken

Werkplekken / kantoormeubelen

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing.
Met Lundia ontwerpt u de ideale werkplek voor thuis of kantoor.

De uiteindelijke oplossing  moet dienend zijn voor u en uw woon- en/of werkomgeving verfraaien.

  • Kasten opbergsysteem sinds 1949
  • Massief houten kasten; werkplek gaat leven lang mee
  • Van vrijstaande kantoormeubelen tot complete wandkasten met geïntegreerde werkplek
 

Fijner werken met de Lundia Original werkplek

Lundia werkt altijd toe naar een oplossing die zowel praktisch als mooi is, met opbergen als specialiteit. Doordat we niet werken met standaard producten hebben wij altijd een oplossing voor iedere opbergvraag. Of het nu gaat om een vrijstaand kantoormeubel of een complete wandkast met bureau. 

Kantoor aan huis, studeerplek, studentenkamer, thuiswerken, aan elke werkplek worden weer andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk.
Ook voor een goede bureaustoel heeft Lundia de beste oplossing. Lundia is dealer van Bèta bureaustoelen en informeert u graag over de ideale bureaustoel.
 

Lundia Original is méér dan een kast

Het modulaire systeem is net zo breed toepasbaar als de creativiteit het toelaat. Het is een geavanceerd opbergsysteem. Met gemak maken we de ideale werkplek met ons systeem. Hangmappen of ordners opbergen. Voorzien van lectuurkleppen, of met een uittrekbaar werkblad. Het kan! Ook hier geldt dat de compositie ten allen tijde te veranderen is. Een ander  formaat  boeken opbergen is een kwestie van de schappen in hoogte verstellen en klaar. Het kantoor verhuizen? Demonteren is net zo eenvoudig als monteren. En dat zonder speciaal gereedschap. Aanvullingen blijven leverbaar.

Hoe u ook wilt werken, Lundia heeft altijd de perfecte oplossing voor u.
 

Uw eigen werkplek creëren/bestellen

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw werkplek. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor werkplek/kantoormeubel u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier. Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme werkplek vorm te geven, wanneer het u schikt.

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting, ga dan naar een winkel bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder.
 

Lundia_winkels.png offerte_aanvragen.jpg

Online bestellen in de webshop 

Direct uw kast of meubel bestellen

U weet wat voor kantoormeubel of werkplek u wenst? 

- Gemakkelijk en snel
- Stel uw eigen kast of meubel samen
- Keuze uit alle Lundia Original onderdelen
- Uitgebreid kleurenpalet: meer dan 40 kleuren
- Kant-en-klare kastvoorbeelden
- Bezorging aan huis
- Montageservice indien gewenst

Kies ook voor het gemak van online bestellen. Via onderstaande button komt u direct terecht in onze webshop. 
 

webshop_Lundia.jpg

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Vrijblijvend en wanneer het u uitkomt: dat is het gemak van thuisadvies!
 

 

binnendeuren