Home / Kasten / Lundia Original / Lundia Original kindermeubelen

Lundia original kindermeubelen

Lundia Original biedt een scala aan mogelijkheden aan voor de kinderkamer. Opbergkasten, commodes, bureaus, bedden of een combinatie hiervan. Uitbreiden kan altijd. Lundia groeit mee...

Met Lundia wordt de kinder- of babykamer een fijne rustgevende plek voor uw kind.  

 

Van baby- en kindermeubelen tot een complete kamer voor de tiener 

Opbergsystemen voor speelgoed, een commode voor de baby of een bureau met stoel voor de tienerkamer. Het is allemaal mogelijk met Lundia. Met het flexibele systeem kunt u uw kast/meubel steeds opnieuw inrichten. Losse onderdelen blijven verkrijgbaar. Uitbreiden, aanbouwen; ideaal als uw kind ouder wordt. Lundia Original groeit met uw kind mee. Met het uitgebreide palet aan kleuren geeft u het meubel een persoonlijke tint.

"Niets is zo veranderlijk als een mens" beweert men wel eens........ en wat is er dan mooier dan dat uw meubelen al van kinds af aan, met u mee veranderen. Want met name het original programma kan de juiste invulling aan de kinderkamer geven. Elk Original meubel is opgebouwd uit onderdelen die telkens weer opnieuw gebruikt kunnen worden.
 

Uw kindermeubel bestellen

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kindermeubel(en). Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kindermeubel u wenst. 

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting, ga dan naar een winkel bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder. 
 

Lundia_winkels.png offerte_aanvragen.jpg

Online bestellen in de webshop 

Direct uw kast of meubel bestellen

U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? 

- Gemakkelijk en snel
- Stel uw eigen kast of meubel samen
- Keuze uit alle Lundia Original onderdelen
- Uitgebreid kleurenpalet: meer dan 40 kleuren
- Kant-en-klare kastvoorbeelden
- Bezorging aan huis
- Montageservice indien gewenst

Kies ook voor het gemak van online bestellen. Via onderstaande button komt u direct terecht in onze webshop. 
 

webshop_Lundia.jpg

Gallerij

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Vrijblijvend en wanneer het u uitkomt: dat is het gemak van thuisadvies!