Home / Kasten / Lundia Original / Lundia Original inloopkasten

Inloopkasten

Met Lundia Original ontwerpt u de ideale inloopkast. Het modulaire massief houten Original systeem dat geleverd kan worden in allerlei verschillende kleuren staat garant voor een duurzame en praktische oplossing.

  • Kasten opbergsysteem sinds 1949
  • Massief houten kasten; inloopkast gaat leven lang mee
  • Maatwerk: kies de kast die bij u en uw interieur past
 

Lundia original inloopkasten

Met Lundia Original is uw inloopkast volledig op maat te maken. Een geavanceerd opbergsysteem en een volwaardig inrichtingssysteem zorgen voor de ultieme inloopkast. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vrijblijvende geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden. Dat kan in een van onze winkels maar Lundia heeft ook adviseurs die bij u thuis de situatie door kunnen spreken en ter plekke een ontwerp kunnen maken.

Inrichting

Een inloopkast richt u in met de juiste onderdelen en accessoires. Lundia Original biedt een compleet assortiment aan dat bestaat uit schappen, hangrails, draadroosters, kledingroedes, hangers, dashouders, draadmanden, lade-verdelers, broekhangers, schoenenrekken en nog veel meer. 

Samenvattend:

  • vergaand maatwerk
  • tot grote hoogte
  • diverse materialen en kleuren

 

Nieuwe lijn inloopkast 

Lundia Original biedt een nieuwe lijn inloopkasten aan. Nieuwe stijl, nieuwe kleuren maar met de vertrouwde kwaliteit van Lundia.  

Uw inloopkast bestellen

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale inloopkast. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor inloopkast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier. Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme inloopkast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting, ga dan naar een winkel bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder.  

 

Lundia_winkels.png offerte_aanvragen.jpg

Online bestellen in de webshop 

Direct uw kast of meubel bestellen

U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? 

- Gemakkelijk en snel
- Stel uw eigen kast of meubel samen
- Keuze uit alle Lundia Original onderdelen
- Uitgebreid kleurenpalet: meer dan 40 kleuren
- Kant-en-klare kastvoorbeelden
- Bezorging aan huis
- Montageservice indien gewenst

Kies ook voor het gemak van online bestellen. Via onderstaande button komt u direct terecht in onze webshop. 
 

webshop_Lundia.jpg

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Vrijblijvend en wanneer het u uitkomt: dat is het gemak van thuisadvies!
 

 

binnendeuren