Boekenkast op maat
Duurzaam en functioneel
Boekenkast op maat
Van vloer tot plafond
Boekenkast op maat
Met deuren en laden
Boekenkast op maat
In verschillende maten leverbaar
Home / Kasten / Lundia Original / Lundia Original boekenkast

Lundia original boekenkasten

Dé specialiteit van Lundia

Vanuit de diverse collecties zijn vele stijlen en bijna alle kleuren en decors mogelijk. Lundia boekenkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk. Met onze modulaire en 100% maatwerk boekenkastsystemen bepaalt u geheel zelf uw stijl en functionaliteit.

  • Kasten opbergsysteem sinds 1949
  • Massief houten kasten; boekenkasten gaan leven lang mee
  • Maatwerk: kies de kast die bij u en uw interieur past
 

Boekenkasten duurzaam en fraai

De ideale Lundia boekenkast is een kast van massief hout. Een kast waarvan de schappen ook na jaren lang zwaar gebruik niet merkbaar doorbuigen. Een kast die u kunt blijven aanpassen en uitbreiden. Een kast die u gemakkelijk kunt monteren en uit elkaar kan halen. Die u van uiterlijk en functionaliteit kan veranderen. Dat is Lundia Original. 

Niet voor niets doen veel van onze kasten al meer dan 30 jaar trouwe dienst zonder dat de gebruiker reden ziet ze te vervangen. Een Lundia Original kast koop je voor het leven. Dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Mocht de boekenkast toch aan zijn eind zijn dan zorgen de natuurlijke materialen (hout) en de watergedragen lak voor een milieuvriendelijke verwerking.

Boekenkasten op maat gemaakt

Graag ontwerpen onze adviseurs middels verschillende 3D tekenprogramma's uw boekenkast. Dat kan in een van onze vestigingen en zelfs bij u thuis. Daarna staat ons team van ervaren monteurs voor u klaar om uw droomboekenkast bij u thuis in perfecte staat te monteren. Het leuke werk blijft dan voor u over: het vullen van uw boekenkast. 

Uw boekenkast bestellen

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale kast op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier. Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting, ga dan naar een winkel bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder.

Lundia_winkels.png offerte_aanvragen.jpg

Online bestellen in de webshop 

Direct uw kast of meubel bestellen

U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? 

- Gemakkelijk en snel
- Stel uw eigen kast of meubel samen
- Keuze uit alle Lundia Original onderdelen
- Uitgebreid kleurenpalet: meer dan 40 kleuren
- Kant-en-klare boekenkasten: direct te bestellen
- Bezorging aan huis
- Montageservice indien gewenst

Kies ook voor het gemak van online bestellen. Via onderstaande button komt u direct terecht in onze webshop. 
 

webshop_Lundia.jpg

Bewaren

Tevreden klanten

De heer De Klerk over zijn Roomdivider

"De kast moet de ruimte delen en tegelijk licht doorlaten. De witte kast met het heldere glas is hiervoor ideaal. De woonkamer is groot en licht gebleven terwijl de zithoek beschut en gezellig is geworden. We hebben de kast samen met de adviseur in de winkel in Varsseveld ontworpen en daarbij nieuwe ideeën ontwikkeld. Voor de glazen deuren aan beide kanten van de kast was het nodig om het schap aan de voor en aan de achterkant te laten inspringen. Dat heeft Lundia mogelijk gemaakt, net als de achterwanddorpels die aan beide kanten wit zijn gelakt. Voor ons is deze kast de perfekte oplossing voor onze woonkamer."

Dhr. M. de Klerk | 2015"Lundia is en blijft oerdegelijk. Onze kast hebben we na 20 jaar uitgebreid. Ook na 20 jaar, met zware boeken, waren de "oude" schappen nog kaarsrecht. Lundia levert een prima service en denkt met de klant mee."

 

Dhr. V te Oudewater | 2014 "Ik was al heel lang bekend met Lundia. Vroeger hadden wij een eenvoudig Lundia- kastsysteem in huis.In mijn nieuwe appartement had ik uiteraard gebrek aan opbergruimte. Ik wilde een kastsysteem waar ik behalve boeken ook andere zaken in kwijt kon. Ik heb daarom veel lades in het ontwerp aangegeven. Ook heb ik nogal wat (kunst)voorwerpen die in een vitrinekast mooi uitkomen. Heel prettig dat zoiets in het systeem kon worden toegepast. Toen ik in de winkel te Utrecht hoorde dat het mogelijk was om thuis een adviseur te krijgen, ben ik daar gelijk op ingegaan. Het contact met Desiree was heel plezierig. Zij bracht mij op het idee van een vitrinekastje met glazen planken en deurtjes, want ik wist niet dat dit bij Lundia mogelijk was! Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Mooi materiaal, prettige ontvangst in de winkel. Goede samenwerking met de adviseur. Prima werk van de monteurs. Aan te bevelen dus."

Mevr. N te Baarn | 2014"In 1990 is deze winkel voor bladmuziek , cd’s en accessoires geopend. Het Lundia Original interieur was destijds een hele investering. 2,5 jaar geleden bleek hoe ideaal dit systeem voor onze winkel is. Bij de verhuizing kon het complete interieur mee naar onze nieuwe locatie. Het afbreken, op en ombouwen ging makkelijk en met een aantal nieuwe schappen en staanders konden we alles hergebruiken. Er waren klanten die dachten dat het interieur nieuw was. De schappen worden erg zwaar belast door de boeken en bladmuziek, maar ze buigen ondanks dit nooit door. Lundia Original is een perfect systeem voor onze winkel."

Broekmans en van Poppel b.v. uit Utrecht | 2014

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Vrijblijvend en wanneer het u uitkomt: dat is het gemak van thuisadvies!
 

Bij klanten thuis