Home / Kasten / Lundia Original / Lundia Original banken

Banken

De banken Ohio en Planet zijn ontworpen door Stine Engelbrechtsen. Haar banken staan voor modern minimalisme: comfortabel zitten en volledig relaxen. De Ohio en de Planet bieden een oneindig aantal mogelijkheden in opstellingen voor elk type interieur.

 

Bank Ohio

De bank Ohio is ontworpen door Stine Engelbrechtsen. 

De drie elementen (single, corner en pouf) zijn zo vormgegeven dat uw ideale opstelling altijd mogelijk is. Vanzelfsprekend kunt u deze veranderen zoals u wilt, elk element staat op zich. De bank Ohio biedt een oneindig aantal mogelijkheden in opstellingen voor elk type interieur. De drie elementen zijn zo vormgegeven dat uw ideale opstelling altijd mogelijk is. 

Elk element heeft een afneembare hoes. Deze is eenvoudig met klittenband bevestigd. De hoezen kunt u laten reinigen. Maar natuurlijk kunt u ook een nieuwe of extra hoes aanschaffen. Door onderling te variëren met kleuren wordt uw bank nog individueler!

De single en de corner van de Ohio worden geleverd met een kussen. De Planet elementen hebben geen losse rugkussens. Losse kussens Milan (45x45) en Swing (60x60) zijn alleen te bestellen in combinatie met een Ohio of Planet bank.


U kunt bij alle Lundia vestigingen terecht om de materialen op staal te bewonderen.
 

Combinatie mogelijkheden zitbank Ohio

Varianten zitbanken 

ohiogallerij.jpg


Ohio single

Deze single is een element uit de Ohio serie. Dit element is afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie met de andere Ohio elementen.

Ohio corner

Deze corner is een element uit de Ohio serie. Dit element is afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie met de andere Ohio elementen.

Ohio pouf

Deze pouf is een element uit de Ohio serie. Dit element is afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie met de andere Ohio elementen.

Kussens

Kussen Milan 45x45

Het Milan kussen (45x45) is een decoratieve aanvulling op de banken Ohio en Planet.

Kussen Swing 60x60

Het Swing kussen (60x60) is een decoratieve aanvulling op de Ohio en Planet banken.

Bank Fly ( model Lundia )

In onze collectie hebben we ook de zitbank Fly (model Lundia).

De chrome poten vormen de juiste basis. De vulling van de zitkussens is een polyurethaanschuim met een hoge dichtheid terwijl de rugkussens zijn gevuld met ganzenveren.

Bezoek een van onze Lundia vestigingen om de kleuren en stoffencollectie te bekijken.

flyprijslijst.jpg
Download onze prijslijst

 

binnendeuren