Home / Kasten / Lundia Original / Lundia Elements

Elements by Lundia Original

Lundia Elements past bij het interieur anno nu. De moderne afwerking geeft Elements een ultra strakke uitstraling. Vertrouwde kwaliteit in een hip design. Combineer Elements met elke Lundia Original kast.  

  • Nieuw design passend in het huidige Original opbergsysteem
  • Onzichtbare plankdragers
  • Variëren met nieuwe elementen
  • Duurzaam en flexibel

offerte_aanvragen.jpg

 

Lundia Elements

Een kastsysteem dat gebaseerd is op het Original kastensyteem. Net zo flexibel, degelijk en even duurzaam. Nieuwe onderdelen (Elements) die toepasbaar zijn op bestaande Original kasten. Van schappen met opstaande rand tot elementen met lades of klep. Natuurlijk is Lundia Elements ook als geheel nieuw kastsysteem te bestellen. Hieronder een greep uit de collectie:

  • Uitstekend schap met opstaande rand aan de achterkant
  • Uitstekend topblad
  • Uitstekend bodempaneel
  • Elements (box) met deuren, laden of klep (geen boven,- en onderzijde). Te plaatsen onder 1 of tussen 2 schappen

Elements accessoires

Met Lundia Elements verrijk je jouw kast met fraaie en vooral ook handige accessoires, kast onderdelen en bijpassende meubels. Lundia Elements zijn afgestemd op Lundia Original maar passen deels ook op (of in) het Lundia Nuvola kastsysteem. De eerst gepresenteeerde accessoires van Lundia Elements zijn onder andere de Lost Space Shelf, Crossbar en bureau.


De accessoires voor Lundia Elements zijn ontworpen door designers als Reinier de Jong, Eric Voerknecht en Krane & Gille. Binnenkort worden ook de producten van Romy Di Donato en Peter van de Water toegevoegd.

Bestellen of informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en prijzen van Lundia Elements kom dan gerust naar een van onderstaande Lundia winkels: 

 

 

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp van Lundia Elements. 

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Vrijblijvend en wanneer het u uitkomt: dat is het gemak van thuisadvies!