Home / Kasten / Lundia Original

Lundia Original Actie

Een buffetkast die je leven lang mee gaat.
Uitvoering geolied. Diverse nieuwe kleuren.
Uitbreiden kan altijd.
Verhuis, verander..maak het jouw kast.
Original kast 128 cm hoog en 80 cm breed. 30 cm diep,
met 2 deuren en 2 in hoogte verstelbare schappen van 80 x 30 cm. 

 

 

Aanbieding:

Normaal € 793,50


Tijdelijk voor € 595,00

Ga naar een van de de Lundia winkels voor meer informatie.

Lundia Original kasten

Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussen: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De transparante en dekkende kleuren  zorgen ervoor dat iedere kast een persoonlijk beeld kan brengen.

Op de eerste plaats is Original de ideale boekenkast. Daarnaast is een Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders zoals we elders wel eens zien.

Daarnaast kan met Origina bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem. Van hoogslaper tot ideale kantoor werkplek.

Original staat ook voor duurzaamheid. Original wordt al 60 jaar geproduceerd en gaat vaak generaties mee.

Nieuwe kleuren Lundia Original

Oog voor de schoonheid van het hout

Deze zomer zijn de Lundia Original kasten verkrijgbaar in vijf nieuwe trendy kleuren die de schoonheid van het hout accentueren. 


Original in kleur

Original kasten zijn leverbaar in verschillende lakkleuren. Onze bestaande lakkleuren kleuren het hout maar laten de structuur van het hout nog zien. Alle Original kast onderdelen zijn ook leverbaar in dekkende kleuren.

Foto galerij

Bekijk onze Lundia Original foto galerij en laat u inspireren!

Hoe het systeem werkt...

Elk meubel begint bij Lundia Original met twee zijstukken en een aantal schappen. De schappen zijn om de 5 cm in hoogte verstelbaar door de draagpennen te verplaatsen. Hier komt geen gereedschap aan te pas.

Lees meer...

Offerte aanvragen

Dat is een veel gehoord antwoord van onze klanten op de vraag van onze adviseurs wat hun die dag heeft doen besluiten ons te bezoeken. Het antwoord van onze kant zou eenvoudig "hebben we" kunnen zijn maar dat doen we niet. 

We willen graag de beste oplossing bieden, daarom stellen we vragen en luisteren wij naar uw antwoorden. Zo komen we tot uw kast. Dat begint bij het invullen van het onderstaande formulier. Daarna nemen wij met u contact op om samen te komen tot uw ultieme kast, wanneer het u schikt.

Boekenkasten

Vanuit de diverse collecties zijn vele stijlen en bijna alle kleuren en decors mogelijk. Lundia boekenkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk.  Met onze modulaire en 100% maatwerk boekenkastsystemen bepaalt u geheel zelf de functionaliteit.

De ideale Lundia boekenkast is een kast van massief hout. Een kast waarvan de schappen ook na jaren lang zwaar gebruik niet merkbaar doorbuigen. Niet voor niets doen veel van onze kasten al meer dan 30 jaar trouwe dienst zonder dat de gebruiker reden ziet ze te vervangen. Een Lundia Original kast koop je voor het leven. Dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Mocht de boekenkast toch aan zijn eind zijn dan zorgen de natuurlijke materialen (hout) en de watergedragen lak voor een milieuvriendelijke verwerking.

Graag ontwerpen onze adviseurs middels verschillende 3D tekenprogramma's uw boekenkast. Dat kan in een van onze vestigingen en zelfs bij u thuis. Daarna staat ons team van ervaren monteurs voor u klaar om uw droomboekenkast bij u thuis in perfecte staat te monteren. Het leuke werk blijft dan voor u over: het vullen van uw boekenkast.

Duurzaam FSC geproduceerd

Al het hout voor de Lundia-meubels is afkomstig uit Europese productiebossen, die op een duurzame manier worden beheerd en herbeplant. Het naaldhout staat minimaal 30 tot 45 jaar ‘op stam ’voordat de bomen worden gekapt en ze in ruwe planken bij de fabriek worden aangeleverd. 

Duurzaam produceren staat bij Lundia hoog in het vaandel. Ieder onderdeel van uw Lundia kast wordt volledig volgens de FSC normen geproduceerd. 

Lees meer......

Dressoirs

De combinatie van opbergen en etaleren. Lundia maakt het mogelijk. Bekijk onze collectie dressoirs en laat u inspireren.

Buffetkasten

Vanuit de diverse collecties zijn vele stijlen en bijna alle kleuren en decors mogelijk. Met onze modulaire en 100% maatwerk systemen bepaalt u u zelf hoe uw ultieme buffetkast eruit ziet. Bekijk onze collectie buffetkasten en laat u inspireren.

TV Audiomeubelen

Alle apparatuur in het zicht of aan het zicht onttrokken. Lundia weet er wel raad mee. Bekijk onze collectie TV audiomeubelen en laat u inspireren.

Kledingkasten

U moet nog steeds zelf kiezen wat u aantrekt! Maar Lundia zorgt ervoor dat uw kleding netjes; kreukvrij en overzichtelijk opgeruimd kan worden. De kledingkasten van Lundia kennen een ideale mix: mooi van buiten en slim van binnen. Vrijstaande kledingkasten of inloopkasten met schuifdeuren. Ook voor de binnenkant van de kledingkast bent u bij Lundia aan het juiste adres. U bent bij Lundia de architect van uw eigen kledingkast.

Bekijk onze collectie kledingkasten en laat u inspireren.

Kindermeubelen

"Niets is zo veranderlijk als een mens" beweert men wel eens.... Bekijk onze collectie kindermeubelen en laat u inspireren.

Bedden

In het Original programma biedt Lundia bedden. Bekijk onze collectie bedden en laat u inspireren.

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Lees meer informatie over onze thuisadvies mogelijkheden!

Original kasten in transparante en dekkende kleuren

Lundia Original is leverbaar in heel veel dekkende kleuren en in transparante kleurlakken. Lakkleuren kleuren het hout maar laten de structuur van het hout nog zien.

Kleuren kennen bij Lundia een kleurnummer en een naam. Deze namen en nummers zijn hier te vinden.