Home / Kasten / Woonkamer kasten / Lundia Original TV audiomeubelen

Lundia original TV audiomeubelen

De vertrouwde kwaliteit van Lundia Original in de vorm van een TV audiomeubel. Alle apparatuur in het zicht of aan het zicht onttrokken. Lundia weet er wel raad mee. 

  • Kasten opbergsysteem sinds 1949
  • Massief houten kasten; TV audiomeubel gaat leven lang mee
  • Maatwerk: kies het meubel dat bij u en uw interieur past
 


Een TV audiomeubel is niet meer weg te denken uit de woonkamer. U wil dan ook graag een fraaie, praktische kast. Uw TV in het zicht of juist aan het zicht onttrokken? Daarbij nog voldoende opbergruimte voor boeken, dvd's en plaats voor uw soundbar? 

Met het handige Lundia Original opbergsysteem kunt u alle kanten op. Of u nu kiest voor een complete wandkast of een kleiner model TV-kast. U bepaalt zelf de indeling en functionaliteit. Wij houden rekening met snoeren, stekkers en voldoende ventilatie. Met keuze uit meer dan 40 kleuren geeft u de kast uw eigen stijl mee. De hoogte of de breedte in, Lundia Original maakt het mogelijk. 

Doordat u zelf uw TV audiomeubel samenstelt heeft u altijd een uniek exemplaar in huis. En heeft u hulp nodig? Lundia thuisadvies komt bij u thuis om op te meten en uw wensen te bespreken. 

Uw TV audiomeubel bestellen

Bij Lundia kunt u op verschillende manieren vorm geven aan uw ideale TV audiomeubel. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor TV audiomeubel u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier. Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting, ga dan naar een winkel bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder.
 

Lundia_winkels.png offerte_aanvragen.jpg

Online bestellen in de webshop 

Direct uw kast of meubel bestellen

U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? 

- Gemakkelijk en snel
- Stel uw eigen kast of meubel samen
- Keuze uit alle Lundia Original onderdelen
- Uitgebreid kleurenpalet: meer dan 40 kleuren
- Kant-en-klare kastvoorbeelden
- Bezorging aan huis
- Montageservice indien gewenst

Kies ook voor het gemak van online bestellen. Via onderstaande button komt u direct terecht in onze webshop. 
 

webshop_Lundia.jpg

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Vrijblijvend en wanneer het u uitkomt: dat is het gemak van thuisadvies!
 

Hoe gaat uw ideale TV audiomeubel eruit zien?