Home / Kasten / Nuvola uw kast op maat
 
 

Designkast Lundia Nuvola

Tijdloze vormgeving en robuuste materialen vormen de basis een programma dat geen standaard maten kent. Breedte, hoogte en diepte worden zelf gekozen, afgestemd op het persoonlijk gebruik en de eigen omgeving. Het beeld wordt naar eigen wens vormgegeven. Bekwame adviseurs assisteren daarbij, ook bij u thuis.

In een Nuvola kast laten zich verschillende kleuren en melamine decoren verwerken. Kies uit de tientallen lakkleuren mat of hoogglans gelakt en melamine decoren en kleur de kast naar uw wensen.  Een Nuvola kast kan samen met een van onze adviseurs aan tafel worden ontworpen met ons geavanceerde Ivenza programma.

 

Klik hier voor meer informatie over Nuvola kasten op maat.

      Offerte_aanvragen_Nuvola.png

      Lundia_winkels_Nuvola.png

Design tot in detail

  • Hoogstaand, kwalitatief design
  • Voor elke ruimte een kast; van multifunctionele werkplek, inloopkast tot wandkast met ruimte voor de TV & Sonos
  • Op maat gemaakt: géén standaard maten
  • Keuze uit vele accessoires; boekentrap, tv-element, LED-verlichting en méér 
  • Passende afwerkingen: hoogglans of mat gelakt. Fineer of melamine
  • Leverbaar met deuren, laden, kleppen en schuifdeuren
  • Functioneel van binnen, prachtig van buiten
     

Laat u inspireren: bekijk de verschillende Nuvola kasten

Voor iedere ruimte een kast op maat. Dat is Nuvola. Altijd met praktische oplossingen en een aanwinst in uw interieur. Boekenkasten in alle soorten en maten. Met of zonder trap, of toch met ruimte voor de TV? Leverbaar met deuren, laden, kleppen en schuifdeuren. Hoogglans of mat gelakt. Fineer of melamine. Voor ieder interieur een passende afwerking.

Nuvola biedt ook oplossingen voor combinatie meubelen. Een lowboard met daaraan vast een boekenkast met in het midden een TV-paneel bijvoorbeeld of een garderobekast met een werkplek in het middengedeelte. Niet direct voor de hand liggend maar bovenal praktisch en design pur sang. Boven de deur door, onder een raam of liever een hoekopstelling? 

Klik hier voor onze collectie Nuvola mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een opbergoplossing, een kast op maat dus, 

Dat is een veel gehoord antwoord van onze klanten op de vraag van onze adviseurs wat hun die dag heeft doen besluiten ons te bezoeken. Het antwoord van onze kant zou eenvoudig "hebben we" kunnen zijn maar dat doen we niet. 

We willen graag de beste oplossing bieden, daarom stellen we vragen en luisteren wij naar uw antwoorden. Zo komen we tot uw kast. Dat begint bij het invullen van het onderstaande formulier. Daarna nemen wij met u contact op om samen te komen tot uw ultieme kast, wanneer het u schikt.

Thuisadvies

De Lundia-adviseur komt bij u thuis voor het beste kastontwerp.

Een kast uitzoeken die mooi bij uw woonwensen en interieur past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig. De Lundia adviseur is deskundig door jarenlange ervaring en kan u helpen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan uw wensen en mooi past in uw interieur.

Lees meer informatie over onze thuisadvies mogelijkheden!

Nieuwe Nuvola kleuren

Lundia heeft haar kleurenprogramma aanzienlijk uitgebreid met alle RAL of NCS kleuren voor het maatwerkprogramma en nieuwe kleuren voor het modulaire programma. Geniet van het sprankelende kleurenpallet en geef uw interieur kleur en fleur met een Nuvola kast op maat.

Bekijk het overzicht met nieuwe Nuvola kleuren en laat u inspireren.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, acties en de laatste trends. 

 

Nuvola ontwerp demo

Bekijk hier een demonstratie van het ontwerprogramma van de Nuvola meubelen.Bij onze klanten thuis. Gerealiseerd door onze thuisadviseurs